Festékbolt és háztartási vegyiáru üzlet

1161 Budapest, Rákosi út 26.

Szolgáltatásaink

Széleskörű termékkínálatunk mellett az alábbi kiegészítő szolgáltatásokkal állunk vásárlóink rendelkezésére:

Számítógépes színkeverés:

A festékgyártók felismerték, hogy a kész, színre kevert festékek mellett nagy igény mutatkozik a tetszőleges színű festékek kikeverésére. Hiszen amíg a kész színek választéka gyártónként max. 40-50, addig színkeveréssel színek százai-ezrei állíthatók elő. Mindegyik gyártó kidolgozta ezért a számítógéppel vezérelt festék-színkeverő rendszereit, melyek segítségével az adott kikevert szín később szükség esetén újra előállítható. Bár a gyárilag kevert festékek ára olcsóbb, hiszen előállításuk "nagyüzemi" körülmények között történik, azonban a színkeverés igénybevételével teljes szabadságot élvezhetünk, elképzelésünknek semmi sem szab határt a színválasztás tekintetében.

Számítógépes színkeverés

A színkeverést mi két színkeverőgépünk (Tikkurila, Akzo) segítségével tudjuk elvégezni, a rendelkezésre álló színminták alapján, bel- és kültéri falfestékek, zománcfestékek, lazúrok esetében. A színkeverő gépeinken az NCS, Poli-Farbe, RAL és Pantone színkártya színeit is el tudjuk készíteni. A kívánság szerinti színek percek alatt kikeverhetők, a leginkább megfelelő kiszerelésben.

Szaktanácsadás:

Ha a termékekkel, anyagfelhasználással kapcsolatos, vagy egyéb, a témába vágó kérdése merül fel, forduljon hozzánk bizalommal, és szakmailag felkészült munkatársaink mindig készségesen segítenek Önnek ingyenes szakmai tanácsadással. Igény szerint a festékek színének kiválasztásában is segítünk.

Házhoz szállítás:

A nálunk vásárolt termékeket Budapest X., XIV., XV., XVI. kerületében 50.000,-Ft feletti vásárlás esetén ingyenesen kiszállítjuk. Ezen kerületeken kívül a szállítási feltételek, megegyezés szerint.

Elérhetőségek

 +36-1-405-6111

 info@czifrakft.hu


Nyitvatartás

Hétfőtől - péntekig: 6.30 - 17.00

Szombaton: 8.00 - 13.00

© Czifra Kft | Minden jog fenntartva.

Weblap fejlesztés: